Categorieën
Welkom

Gomes de Mesquita

Zoals Irvin D. Yalom zegt; “het gaat erom connecties aan te gaan en rimpelingen te veroorzaken.” Dat doe ik door (programma-) leiders en -managers te helpen bij het realiseren van zichtbare effecten bij samenwerking, ethisch leidinggeven en inclusie.

Met een grote interesse in wat mensen drijft, werk ik vanuit ‘de driehoek’ programma-, verander- en communicatiemanagement aan genoemde effecten. Soms in de rol van adviseur of programma-/ projectcoach; soms als trainer. Altijd erop gericht mensen te helpen effectiever te worden in hun rol, zodat strategieën een praktische invulling krijgen en beoogde effecten zichtbaar worden.

Contactgegevens

Amos Gomes de Mesquita
e-mail: amos@gomesdemesquita.nl
telefoon: 06 – 1551 3133

Visie

Ik ga er vanuit dat mensen vanuit hun persoonlijke ‘drives’ willen bijdragen aan (nieuwe) successen, maar dat ze niet veranderd willen worden. Dus sluit ik zoveel mogelijk aan op intrinsieke motivaties, maak ik successen zichtbaar en leg ik ‘eer’ en verantwoordelijkheid waar die horen.

Missie

In alle gevallen breng ik overzicht, doordat ik complexe zaken snel kan doorgronden en helder kan weergeven. Ik help op een coachende manier bij het vinden van handelingsperpectief, zodat ieders deskundigheid beter uit de verf komt en het gezamenlijke doel dichterbij. Daarvoor leg ik o.a. heldere verbanden tussen de eigen rol, organisatie-doel, strategie, theorieën en het dagelijkse werk. Ik ben doelgericht, kijk vooruit en help betekenis te geven aan wat wel/niet gebeurt.

Kernwoorden

Analyseren, in positie brengen en houden, afwisselend daadkracht tonen of juist op de achtergrond acteren.

Ervaringsgebieden

Ethisch Leidinggeven; Diversiteit & inclusie; integriteit; samenwerken; Implementatie van HR-self service modellen; Interne- en Marketingcommunicatie; Misdaad mag niet Lonen (afpakken en financieel rechercheren).

Werkomgevingen

O.a. Banken, Nationale Politie, Openbaar Ministerie, RIEC, Universiteiten, Zorg.